Да бъда силна
Как възможно е това,
когато плаче моята душа?
Късно става, а тя продължава
да плаче сама във нощта.
Как?! Това са глупости,
силата не може да бъде психическа.
Това са хорски лудости,
тя е само величина физическа.
Ще кажете - силни са тези,
които преодоляват нещата,
но те на своята сила
са платили цената.
© Александра Иванова Все права защищены