25 nov 2012, 16:05

Да бъда свободна 

  Poesía » De amor
654 0 0

Вървях, вървях... Падах, ставах и пак...
Плаках и плаках... отново и отново...
Нощем се будех от болка, от вина...

Сърцето ме свиваше от тъга...
Раждах се и умирах секунди след това...
И всичко пак и пак така...
Боже, как не искам повече да изпитвам това...
Как искам да изплача цялата тази тъга,
да не чувствам вина и да изкрещя в името

на собствената ми свободата...

Искам да се смея, да полетя, да обичам

и отново да се влюбя в живота...

Ще платя всяка цена в името на моята свобода!

Просто да бъда свободна!

© Александра Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??