23 dic 2009, 23:08

Да бъде, Боже! 

  Poesía
1360 0 28

 

По стиха  „Коледно” на Ниана (Нина Симеонова)

 

Да бъде, Боже!

Вяра! И Надежда!

Любов! Приятели! И щастие дари!

Навеки, Боже! Дай на всеки!

Ако не стигне, Боже, ти от мен вземи.

Да бъде, Боже!

И богатство!

В душите, Боже! И в дела!

Ако не стигне, Боже, дай от мене,

готов съм всеки да даря.

Да бъде, Боже!

Вечна слава!

Да бъде, Боже, светлина!

Тя нека всеки озарява,

тъй както мене ме огря.

 

© Христо Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??