25 mar 2020, 8:10

Да бъдем 

  Poesía » Otra
788 1 0

Да бъдем заедно, смирени

не само в трудни дни,

срещнеш ли старци уморени,

спри, иди доброволно помогни.

 

Потупай ти по рамене сърдечно

и добрината теб ще озари,

така ще има вечно

за хората щастливи дни.

 

Да сме деца на земята ни прекрасна,

в люлката и да творим,

да сме част от природата и властна ,

с уханието и да летим.

 

Светът е тъй чудесен,

хората все още са добри,

няма завист, няма злоба, само песен,

красиво щастливи сме аз и ти.

 

Животът е велик на земята майка, 

под звездите с вечна светлина, 

защо човечеството се лута, вайка?

Само тук я има обичта и любовта.

 

Да се обожаваме мили хора, 

да сме един към друг добри,

да не допускаме в нас раздора,

да не погубваме себе си сами.

 

Ний сме господари на земята,

така вселена Бог е сътворил,

само заедно щастие в съдбата, 

с мир и любов за нас е отредил!

© Дамян Балев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??