Искам всеки да е щастлив,
искам на всеки да помогна,
животът е устроен да бъдеш търпелив,
искам в мойте очи – да си щастлив!!!
Да бъдеш щастлив,
е първа моя цел,
да си здрав и жив,
да помогна да станеш герой смел.
Щастие да личи на твоето лице,
радост да дава душата красива,
времето протяга своите ръце,
нека мечтата в съзнанието ти – да е щастлива!
Нека всеки да види душата,
нека всеки да даде прегръдка,
нека все така да се чуват гласовете на децата,
нека любовта за всекиго да е загадка!!!
© Иван-александър Петков Todos los derechos reservados