Nov 22, 2018, 12:02 PM

Да бъдеш щастлив 

  Poetry
245 0 0

Искам всеки да е щастлив,

искам на всеки да помогна,

животът е устроен да бъдеш търпелив,

искам в мойте очи – да си щастлив!!!

  

Да бъдеш щастлив,

е първа моя цел,

да си здрав и жив,

да помогна да станеш герой смел.

 

Щастие да личи на твоето лице,

радост да дава душата красива,

времето протяга своите ръце,

нека мечтата в съзнанието ти – да е щастлива!

 

Нека всеки да види душата,

нека всеки да даде прегръдка,

нека все така да се чуват гласовете на децата,

нека любовта за всекиго да е загадка!!!

© Иван-александър Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??