20 may 2014, 1:13

Да бъдеш Скорпион 

  Poesía » De humor
601 1 1



Предполагам, това ме прави скорпион,
начинът, по който си показвам чувствата.
Така, внезапно, почти като с бой
изливам ги всичките, барабар с отровата.

 

Но ти не можеш тъй, като мен,
нежна душа си, нарцистично загледан в потока.
Ловиш слънчеви зайчета, идилично през ден,
а аз вече обрах ти всичките рози пред блока.

 

Предполагам тъжно е да бъдеш скорпион,
ти го ухажваш, той ти се дърпа.
И таман да го целунеш, той вече готов,
да слезе без дрехи, гол по улука.




© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??