9 abr 2011, 22:54

Да дойдеш при мен сама! 

  Poesía » De amor
716 0 2

 

 

 

Да  дойдеш при мен  сама!

 

Да ти  кажа ли,

че те  ОБИЧАМ,

да ти  кажа ли  

защо  по  тебе  тичам,

защо  загубих  аз  съня  си,

как боли, когато   

се завръщаш при  мъжа  си!

Да  ти  разправям  ли   

за  мойте  рани,

за  дълга  ми  

към  жена  ми,

за  спомените   

страстно жарки,  

за мечтите  ни големи,

като  триумфални  арки.

Мога да  ти  покажа само

как  за  теб  брои  сърцето

всеки  час  до нова  драма,

за да ме  отведе към небитието.

И тук  ще  млъкна...

ще  избърша  сълзите  със ръка,

ще  те  изчакам, мила,

да дойдеш при мен  сама!

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??