29 mar 2017, 22:59

Да играем на въже 

  Poesía » De humor, Otra
316 2 5

Когато любовта е ухапана

от безумието на сатаната

когато сърцето е попарено

от изневяра

когато чувства са не споделени

 

не режете своите вени!

купете си ведно въже

и бутилка уиски...

намерете си дърво...

закачете го

обадете ми се веднага!

аз ще въртя въжето, а вие ще скачате

 

Музиката – от мен

(безплатно)

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??