Да изчезна от любов
Отрежи краката ми, защото чрез тях те обичам
и те винаги ще ме водят към теб.
Окъсни ръцете ми, защото те винаги те търсят
и искат да прегърнат само теб.
Извади очите ми , за да не виждам нищо,
щом не мога да срещна твоя поглед.
Изтръгни сърцето ми, не го искам самотно,
то винаги ще бие само за теб.
А душата ми... с нея ще е трудно - накарай я да забрави,
аз не мога и не искам да забравя любовта си към теб.
© Радослав Янчев Todos los derechos reservados