Да можех времето да върна
и да го спра в най-хубавия ден и час,
да можех дори за миг да те видя и прегърна,
ала не мога и тъжен съм аз.
Да можех аз времето да върна
и да го спра за месец или век,
да можех и тебе да те върна,
един прекрасен и добър човек.
© Илия Левков Todos los derechos reservados