20 may 2017, 23:29

Да не зная. 

  Poesía » De amor
396 1 8

Ако и сърцето ти е нямо
точно като твоите писма –
много по-жестоко от измамата, 

нека никога не разбера. 

 

Ако във очите ти, любими, 
няма даже помен от тъга,
много по-горчиво от обидата,  
позволи ми, нищо да не знам.  

 

Ако не мълчание горещо
скрито е във липсата ти зла, 
не докосвай моето невежество. 

Невъзможно е да ти простя. 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??