9 nov 2022, 12:59

Да ни свърже любовта 

  Poesía » De amor
693 0 2

     

 Да ни свърже любовта

 

В мислите си те желая,

пулсът ти усещам в мен!

Шеметна любов безкрайна

ни прегръща в своя плен.

 

Искам в твоя свят да бъда!

Чувствата да разбера!

И с оная стара тайна

да ни свърже любовта!

 

Със крила да те докосна!

Дълго, дълго да летим!

И във тази нощ прекрасна

с тебе да се приютим!

 

Да ни свети само в мрака

тази влюбена луна!

Нека утрото да чака

щастието ни в нощта!

 

           Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??