28 nov 2007, 0:43

Да няма… 

  Poesía
523 0 3

 

     Да няма...

 

Грапави, груби стени

       във забвение

По сърцето кръв от следи

       на сътворение

В очите мрак и стрели

        на заточение

По лицето малки капки сълзи

         на прозрение:

 

Няма Луни през деня

Няма звезди над града

И няма слънце в нощта

Когато нямам теб у дома!!!

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??