"Добрите хора лесно се обичат,
магията е да обичаш лошите."
Камелия Кондова
"Добрите хора лесно се обичат,
магията е да обичаш лошите."
Но много често всички си приличат,
еднакви са и свестните, и пошлите.
Край мен лица безлични тичат,
под маските е истинската драма.
Добрите хора лесно се обичат,
но май че хора вече няма.
Поглеждам през очите ,гдето е била
душата без пожар изпепелена.
Прозорците са само рамки със стъкла,
там, гдето къщата е разрушена.
Във моите стъкла очи надничат,
вълшебен стих безмълвят те:
"Добрите хора лесно се обичат,
магията е да обичаш лошите."
© Пламен Рашков Todos los derechos reservados