19.08.2008 г., 7:31 ч.

... да обичаш лошите! 

  Поезия
1678 0 10

                                                                                      "Добрите хора лесно се обичат,

                                                                                       магията е да обичаш лошите."

                                                                                                                      Камелия Кондова

 

"Добрите хора лесно се обичат,

магията е да обичаш лошите."

Но много често всички  си приличат,

еднакви са и свестните, и пошлите.

 

Край мен лица безлични тичат,

под маските е истинската драма.

Добрите хора лесно се обичат,

но май че хора вече няма.

 

Поглеждам през очите ,гдето е била

душата без пожар изпепелена.

Прозорците са само рамки със стъкла,

там, гдето къщата е разрушена.

 

Във моите стъкла очи надничат,

вълшебен стих безмълвят те:

"Добрите хора лесно се обичат,

магията е да обичаш лошите."

                                                                                 

© Пламен Рашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??