Да осъмна в дланите ти топли,
сред целувките на твоите устни,
да се сгуша в теб, в очите ти
да изгреят моите щастливи.
Да притихна, да прошепна
"обичам те"...но без думи,
и със ласки нежни да разкрия,
най-чудните слова от устни.
И със длани да рисувам обич,
ласкава картина на любовта ни,
Като птичка плаха да притихна
във прегръдката ти после...
Ти да си усмихнат, весел,
и щастлив от моята обич!
Да разпръснеш бели маргаритки,
във косите ми от радост...
© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados