В този свят на болка и лъжа,
в този свят на меркантилност и суета.
Къде ли можеш да намериш любовта?
Къде ли? - Там дълбоко в чистата душа.
Душата на човека е химера безкрайна,
тя е милосърдна, нежна и омайна,
тя е нашият билет към вечността
и само в нея се крие Любовта.
Да, Любовта! - Чиста и свята.
Любовта, която ни е нужна тук - на земята.
Онази любов, която все още ни крепи,
онази любов, която ни дарява с мечти.
Любов, чрез която себе си опознаваш
и каква душа носиш - сам осъзнаваш.
Любов, която те кара да правиш добрини,
любов, която те води през бъдните дни.
Да, това е Любовта към познанието на Бог,
това е спасението ни в този свят жесток.
Защото с Любов и чиста душа
всеки от нас може да спаси света!
© Зори Георгиева Todos los derechos reservados