Ако морето идва много бурно
и ме залива с разпенена вълнá,
ако е тъмно и много гневно
и отнема топлината на брега!
Ако залива с пясък, мое име
написано през топлите лета,
ако не иска с любов да го обвие,
да притихне и творим мигá?!
Ще измия всички лоши чувства,
без страх във бурните вълнѝ,
и ще тръгна някъде събрала
песъчинките от горещото преди!
Да продължа мълчаливо, тихо
прибрала обич в своята душа,
любовта не стои във плитко...
След бурите аз мога, да простя!
© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados