13 sept 2006, 0:37

Да се замислиш... 

  Poesía
593 0 0

Ужасно е, когато сутрин отвориш очи,

                          да съжалиш, че си жив.

Жалко е, когато някой те тъпче,

                     ти да го молиш за пощада.

Грозно е, когато се гавриш

                          с чувствата на хората.

Славно е, когато подадеш ръка.

                Добродетел е да се усмихнеш.

Изкуство е, когато дариш обич!

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??