25 sept 2021, 9:08

Да сме!... 

  Poesía
475 0 0

Бог предначерта

и ние като Него

да громим см...ртта

 

Господ Бог — Любов

е — и Любов да сме и

ние — завеща

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??