16 mar 2008, 9:22

Да спра ли?! 

  Poesía
566 0 5

Да спра ли да мечтая?!
За да спрат и укорите ви банални.
Задето вярвам, че го има Рая...
Или сънувам принцеси нереални!

 

 

 

Без душа ли да остана?!
За да спра надменния ви смях.
Дължащ се на душевната ми рана...
Или пък на сълзите ми от страх!

 

 

 

Да спра да съм човек ли?!
За да спрете да ме гледате така.
Задето нямате каквото имам...
Задето галят ме нощем с нежна  ръка!

 

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??