Да те докосна с устни,
днес – незабравимо вкусни,
усещането за жена,
потайно скрила свойта топлина.
Игра – беснееща жарава,
отново дива, ясна нощ,
от спомени и диря няма,
щом дойде изгревът жесток.
Да те докосна с устни, ще запаля
трепереща по кожата ни страст!
Докосна ли те с думи, ще оставя
В сърцето спомена за нас!
© Весела Йотова Todos los derechos reservados
потръпва кожата-не изтива,
Да те докосна с думи ще те покоря,
магията от думите не си отива"
"не изтива" не замества много подходящо "божествена магия",но пак за сметка на това иначе се губи римата и няма толкова хубаво звучение