23 jun 2013, 19:34

Да те сътворя в сълза 

  Poesía » De amor
437 0 1

Да те сътворя в сълза

 

За да те усетя като болка.

И да те изживея като страст.

За да те събера като светлина.

И да те обичам като в безвремие.

За да тръгна от Разпятие

и да възкръсна от сливане...

Трябва да те сътворя в сълза...

 

Ванко Николов(Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??