Да те сътворя в сълза
За да те усетя като болка.
И да те изживея като страст.
За да те събера като светлина.
И да те обичам като в безвремие.
За да тръгна от Разпятие
и да възкръсна от сливане...
Трябва да те сътворя в сълза...
Ванко Николов(Starkmaster)
© Ванко Николов All rights reserved.