5 abr 2011, 20:06

Да те усетя 

  Poesía » De amor
1087 0 4


ДА ТЕ УСЕТЯ

Аз не искам да идваш в съня ми.
Искам да дойдеш при мен през деня.
Аз не искам в съня си целувка.
А да вървим хванати ръка за ръка.

Наистина няма да има звезди.
Но цветята ще радват очите ни.
И няма да има събуждане, когато боли.
Боли, че насън се сбъдват мечтите ни.

Аз не искам да идваш в съня.
Да заспиваме заедно искам.
Да те галя, да усещам дъха,
през деня от цветята събиран.



© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??