20 may 2012, 23:24

Да - това е любовта! 

  Poesía » De amor
604 0 0

ДА, ТОВА Е ЛЮБОВТА!

 

Ти вечно търсиш да намериш

спасителния лек на младостта

и бродиш, губиш, падаш, ставаш,

само да намериш любовта.

 

И често си на крачка ти от нея -

не виждаш, унесен от близката мечта,

как пропаст се явява между теб и нея.

Ах, тая  зла съдба...

 

Да се разхождаш вечер ти обичаш

с твойта мила под ръка

и всичко с нежни думи да наричаш

през погледа на младостта.

 

Да тръпнеш, щом нежно те погледне

и мили каже ти слова,

да сияеш, щом на твойто рамо се облегне - да, това е любовта!

 

Как приятно е да е до тебе,

да мълчите двамата в нощта,

да се взирате в небето

и да търсите звезда.

 

И когато устните ù срещнеш,

да почувстваш сякаш пролетта,

и себе си да не разбираш...

Да - това е любовта!

© Павел Грамадов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??