Откровен съм, всякога съм бил.
Откровенничил съм до разкрития,
но дали съм риска изчислил
и прилежащите събития!
Летописите мълчат,
но като сондирах мненията,
за да остане цял мъжът -
ДА ВНИМАВА!... в откровенията!
27 май 2011г.
© Борислав Пешев Todos los derechos reservados