May 27, 2011, 7:50 PM

Да внимава 

  Poetry » Humour
564 0 4

Откровен съм, всякога съм бил.

Откровенничил съм до разкрития,

но дали съм риска изчислил

и прилежащите събития!

 

Летописите мълчат,

но като сондирах мненията, 

за да остане цял мъжът -

ДА ВНИМАВА!... в откровенията!

 

27 май 2011г.

© Борислав Пешев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??