Бял килим.
Мек и пухкав, любим.
За децата – пързалка.
За нас – картина жалка.
Нови зимни гуми –
нямам думи.
Парите не стигат.
От първи заплатата вдигат.
Шестстотин евро –
европейци ще бъдем.
Вижте ни тогаз.
На пазар – с пълна газ.
За пълно гърне –
всеки ще се върне
България ще живне!
© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados