12 ene 2016, 21:58

Да взема огън 

  Poesía » De amor
231 0 0

                                                                   Да взема огън

 

 

Любов.

Чувство, което те крепи,

чувство, което преминава

като тръпка по тялото.

Думите " Любов" и " Обичам те"

съхраняват в себе си всичко,

което искаш от този свят.

Нежност и ласки.

Ласки от топли длани.

Ласките на нежни думи.

Докосване, което те взривява.

усещане за танц на пеперуди в душата.

Целувка, която те води

по пътеката на страстта човешка.

Целувка, която те прави властна

над емоцията и трепета в  сърцето.

Прегръдка- най- великото

върховенство за взаймност.

И всичко съчетано в едно

се спира във вярата,

че утре близостта

ще бъде по- голяма,

че утрешният ден

ще грее и свети от любовта на двама.

Да, да бъдеш влюбен е блаженство!

Да обичаш, значи да гориш.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??