Да взема огън
Любов.
Чувство, което те крепи,
чувство, което преминава
като тръпка по тялото.
Думите " Любов" и " Обичам те"
съхраняват в себе си всичко,
което искаш от този свят.
Нежност и ласки.
Ласки от топли длани.
Ласките на нежни думи.
Докосване, което те взривява.
усещане за танц на пеперуди в душата.
Целувка, която те води
по пътеката на страстта човешка.
Целувка, която те прави властна
над емоцията и трепета в сърцето.
Прегръдка- най- великото
върховенство за взаймност.
И всичко съчетано в едно
се спира във вярата,
че утре близостта
ще бъде по- голяма,
че утрешният ден
ще грее и свети от любовта на двама.
Да, да бъдеш влюбен е блаженство!
Да обичаш, значи да гориш.
© Йонка Янкова Всички права запазени