16 sept 2008, 8:11

Да я върнеш... 

  Poesía » De amor
908 0 19
         Да я върнеш...

Като призрак аз се нося
и летя навред сега,
като призрак - гола, боса,
само с мрежа от тъга!...

Пожелай ме като призрак,
като сън и в тази нощ,
докато не бъда твоя -
няма да съм аз Любов!...

Няма да желая нищо,
само моята душа,
иска с тебе да подиша -
да я върнеш на света!...

© Таня Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??