28 oct 2008, 11:21

Дай да пия 

  Poesía » De amor
607 0 11

Хубав мой,

красив,

с пестелива простота -

с изящна словесност

ме галиш

и тъмнината

светва....

Изгревът сияе,

нежен мой,

зарево обагрено,

от извора на думите

греби,

капка любовна,

дай да пия....

Към мен пътуваш,

силен мой,

за мен намерил

цветна пътека -

крилете ми, пречупени,

съшиваш...

дай да пия...

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??