23 nov 2018, 6:58

Дайте! 

  Poesía
431 0 3

 

На птицата дайте небе,
посока, безкрайност и още ...
С крилете си нека гребе
възторга на влюбени нощи.

 

На вятъра дайте море 
с момчешки перчем, светлосиньо...
Дано всеки бриз разбере
езика красив на делфина.

 

На мъката дайте простор.
Да скита сама в тишината.
Да пее в зеления хор
канона любим на тревата.

 

На мене ми дайте звезда,
принц малък, лисица и роза,
пътека, дърво в резеда,
любов - в два куплета и проза.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??