16 jun 2012, 22:25

Дайте ми 

  Poesía
649 0 0

Дайте ми доза силно изчервяване,

налята във чаша пълно безсрамие.

 

Дайте ми похот без капчица свян,

разгулни дела, изпепеляващ блян. 

 

Дайте въздух да дишам със съсък,

да късам вериги, бясно и с писък.

 

Дайте ми пламък, гореща жарава,

по нея да тичам, опита в забрава.

 

Дайте пустиня - жадна богиня,

да търся оазис, а не гнила тиня.

 

 

Оттам - в океана - да стана на пяна.

© Галина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??