23 oct 2008, 6:44

Дайте ми сили 

  Poesía » Otra
725 0 13

Дайте ми сили,

покоя да върна

на моята малка душа.

Да мога да ставам

след удари тежки

и грозни отровни слова.

Да мога да искам

аз правото свое,

отказвано другимо днес.

Да мога вратата

докрай да затворя

на хорската лудост и злост.

Да мога да бъда

аз силна опора

на слабите в трудния ден.

Да мога любов

и надежда да давам

на тези до мен.

Да мога да бъда

аз всичко, което

сърцето подсказва ми днес.

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??