8 ago 2008, 6:43

Далеч 

  Poesía » De amor
946 0 2

Гледам те сега...

виждам - искаш нея.

Усещам любовта...

но не за мен е тя, а за нея.

Плаче ми сърцето,

страда от това.

Копнее за момчето,

убило тази хубава мечта.

Искам те - толкова е просто.

Копнея за теб - но не е толкова лесно.

Отминаваш ти сега

без да кажеш нещо.

Без теб животът ми е лъжа,

в която няма нищо.

Всички мислят: "Силна е сега" ,

но никой не вижда в душата ми дъжда.

Приятели, къде сте?

нуждая се от вас сега.

Вие къде бяхте,

унижена докато плачех във нощта?

Изгаря ме силно любовта

и ден след ден се увеличава.

И бленувам все за таз мечта,

която бавно от мен се отдалечава.

И не мога да те забравя,

в мене ти остави рана.

А те искам...

и те обичам...

А не мога да те имам... :(

 

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Бъди силна,мило.
  • "Приятели, къде сте?

    нуждая се от вас сега."
    тук сме Сти *хъг* :*
Propuestas
: ??:??