Далеч от тебе всичко е наред.
Далеч от тебе грее топло слънце.
Далеч от тебе, крачейки напред,
ме радва всяко земно зрънце!
Далеч от тебе по-спокойно дишам,
очите ми са ведри и празнуват.
Не плача вече от децата скришом.
Сърцето ми за обич не гладува.
Далеч от тебе истински живея.
Далеч от теб нещата имат смисъл.
Танцувам до полуда и се смея,
и лудостта си в стихове описвам.
Свободна съм да спя и да се движа
в гори, море, пустини, степ...
Сега щастливи дните ми се нижат,
пълни с красота! Далеч от теб...
© Станислава Todos los derechos reservados
ще сторя същото и аз.
Огрян от светлина,ще зная, Ти си!
Ще те зова с безкрайно нежен глас!