Далеч от теб сънувам любовта,
на пеперудата на залеза се моля,
застанал в крайчеца от кея на света
с вълни-носачи, стоварващи неволя.
Морето ме посреща в син халат,
поднася ми самотно късче вечност.
И странно - чувствам се почти богат,
без мисълта за слава и известност.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados