31 ago 2005, 15:13

Далече 

  Poesía
1419 0 1

Далече от теб,далеч от сърцето ти,
вървя все напред и лутам се в тъмното.
Далече от теб пак виждам очите ти,
те гледат към мен,невиждащи болката.


Далече от всичко,аз бягам на някъде,
без път и посока,без блян и мечти.
Далече от всички,теб виждам навсякъде-
красив и усмихнат,с прекрасни очи!


Далече от себе си,безплътна кръстоствам,
по пътища тъмни,незнайни дори.
Далече от другите,аз пак те докосвам,
а сърцето ранено от болка гори!


Далече от спомена аз пак да живея!
За тебе да мисля Не искам!Боли!
Далече от тебе не мога,не смея...
но пак в адски огън сърцето гори!

© Иринка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??