11 dic 2016, 0:08

Далечни планети 

  Poesía » De amor
368 1 1

Тръгнахме си
Един от друг
Така трябваше
Явно така ни
Беше писано
Никога да не
Сме заедно
Да се гледаме
От далече
Чужди
Непознати
Влюбени един в друг
Но с други
До себе си
Изгубени
Залъгвани
От самите себе си
Че така е редно
Отхвърляйки истината
Пренебрегвайки
Света
Чувствата си
Опитвайки се
Да забравим
Реалността
В нощите когато 
Сме сами
Мислейки
Един за друг
Отхвърляйки себе си
Опитвайки се да 
Удавим чувствата си
В хилядите сълзи
Заспивайки изморени
Отчуждени
Близки
Познати
Непознати
Едни далечни планети

© Katherine Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??