17 sept 2008, 20:25

Дали... 

  Poesía » De amor
472 0 2

Ако пак в друг живот те срещна,

дали ще те прегърна в екстаз,

дали отново ще съм грешна,

а ти ангел чист, с нежен глас.

 

Дали отново тебе ще обичам

и пак ли тъй сладко ще боли,

ще бъдеш ли страстен, романтичен,

божествена ли ще съм в твоите очи.

 

Дали и в другия живот ще се намери

пак някой любовта да задуши,

ще живеем ли отново с химери,

че един за друг сме аз и ти!

© Мария Манджукова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??