Ако пак в друг живот те срещна,
дали ще те прегърна в екстаз,
дали отново ще съм грешна,
а ти ангел чист, с нежен глас.
Дали отново тебе ще обичам
и пак ли тъй сладко ще боли,
ще бъдеш ли страстен, романтичен,
божествена ли ще съм в твоите очи.
Дали и в другия живот ще се намери
пак някой любовта да задуши,
ще живеем ли отново с химери,
че един за друг сме аз и ти!
© Мария Манджукова Всички права запазени