30 jun 2009, 21:56

Дали? 

  Poesía
463 0 2

 

Дали

 

 

 

 

Дали ще бъде всичко ясно.

Дали ще бъде толкова прекрасно.

Дали ще бъдем заедно,

или на групички, сами.

Дали ще сетим се за днес.

Дали ще кажем „беше шест”.

Дали ще мразим се.

Дали ще плачем,

или радваме се -

аз не знам.

Дали ще има тайни между нас.

Дали ще смеем се в захлас.

Дали ще бъдем пак един клас.

© Цветана Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много красиво написано!
  • Няма ...но спомените остават завинаги,за да ни напомнят за това,което някога е било...Поздрави
Propuestas
: ??:??