9 ago 2020, 2:33

Дали 

  Poesía » De amor
355 0 0

Дали
 

Дали ще ме огрее, като лято
от препълнен и цветен кръгозор
тая моя обич от която
светът ми пя със птичи хор.

 

Дали ще се завърне трепета
да ме пръхне летния ми ден,
дали ще ме събуди утрото
с началото от мен - в тебе отразен?

 

Да ме кацне птиче дните,
като пчеличка върху мед от пита,
да свие глас, да ме отпява.
Хищниците, да държи на скрито.

 

Сърдечните ми звуци пак да пеят
на петолинието на съдбата,
във времето дните ми да греят!
Ще се завърне ли... или когато!?

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??