2 jul 2013, 23:46

Дали е любов? 

  Poesía
558 0 2

               Дали е любов?

                        ---

Обичам в прегръдките ти 

                        да се стапям,

да бъда мъничка и крехка

като кристалче, погълнало

                           във себе си

магията на слънчевата нежност.

                          ---

Дълго тичах към теб,

а пътят не свършваше:

преспи сняг - окичени с тръни;

вятър - търсещ взаимност;

праг - притихнал с твойто очакване.

 

Аз доказах, че мога да тичам,

ти доказа, че можеш да чакаш.

За да се срещнем!

И това е най-важното!

 

 

 

© Кина Буюклиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??