Дали е любов?
---
Обичам в прегръдките ти
да се стапям,
да бъда мъничка и крехка
като кристалче, погълнало
във себе си
магията на слънчевата нежност.
---
Дълго тичах към теб,
а пътят не свършваше:
преспи сняг - окичени с тръни;
вятър - търсещ взаимност;
праг - притихнал с твойто очакване.
Аз доказах, че мога да тичам,
ти доказа, че можеш да чакаш.
За да се срещнем!
И това е най-важното!
© Кина Буюклиева Всички права запазени