11 mar 2008, 16:37

Дали наистина е тя? 

  Poesía » De amor
688 0 2
Любов - така наричат я...
така наричам я...
Но дали наистина е тя?
Изпепеляваща, изгаряща... нетленна
дали наистина е тя?

Когато ме притискаш в обятията си...
Дали наистина е тя?...
Дали целувките ти истина са?
Или просто са прикритата лъжа?

Докосваш ме...
всяко косъмче по мен настръхва,
до мен си... зная, че те имам...
тялом си със мен...
но духом всичко в теб замръзва...

Когато спиш до мен, си толкова наблизо,
а сякаш километри ни делят...
Единствено сънят ни свързва.
А може би и любовта.

Ако наистина е тя...

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??