13 may 2008, 13:37

Дали ще е слънчево 

  Poesía » Otra
607 0 8

Дали ще е слънчево

в днешния ден

или дъжд ще вали

пак проливно?

Дали ще танцува

неканен над мен

в танц на вятър

и бури неспирно?

Нека слънце да има

в душата  и днес!

Нека стопли росата

кристална в очите!

- Ако, ветре, завееш

зад облак зловещ,

отнеси  надалече

със тебе сълзите!

© Ивелина Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??